Στοιχεία Εταιρείας:

ΑΦΜ: 140283066
ΔΟΥ: Ε’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αρ.ΓΕΜΗ: 152212006000
Εταιρεία: ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Προστασία συναλλαγών:

Η εταιρία μας δεν ζητά ευαίσθητες πληροφορίες παρά μόνο τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας σας. Αυτά διατηρούνται στην βάση δεδομένων μας για μελλοντική χρήση αλλά ποτέ δεν δίδονται σε άλλους παρά μόνο στους μεταφορείς για την ολοκλήρωση της μεταφοράς.

Δεν πουλάμε ή/και δωρίζουμε τα στοιχεία σας σε κανέναν.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της xromatakarantinos.gr ή των εταιριών που συνεργαζόμαστε και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας του Απορρήτου που εφαρμόζει η xromatakarantinos.gr

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Παρατηρήσεις:

Στις φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί να υπάρχουν διάφορα extra.
Τα προϊόντα που παραλαμβάνετε μπορεί να έχουν διαφορά από τις φωτογραφίες.
Σε περίπτωση μη ύπαρξης του μοντέλου που έχετε παραγγείλει σας στέλνουμε το επόμενο καλύτερο που υπάρχει, μετά από επικοινωνία μαζί σας.
Αγοράζοντας προϊόντα από εμάς σημαίνει ότι έχετε τις απαραίτητες γνώσεις και την ευθύνη, για την εγκατάσταση, χρήση, συντήρηση και τήρηση των κανόνων ασφαλείας.
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή και παραμένουν στην κυριότητά μας μέχρι την τελική εξόφληση.
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν ο Φ.Π.Α. 24%.
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της μεταβολής των ορών χρήσεως και των προδιαθέσεων χρήσεως της ιστοσελίδας, οποιαδήποτε χρονική στιγμή καθώς και την αλλαγή χαρακτηριστικών του κάθε προϊόντος, χωρίς καμία προειδοποίηση εάν αυτό κρίνεται σκόπιμο για την διαφύλαξη και διασφάλιση των υπηρεσιών μας. Μετά από κάθε τέτοια μεταβολή , η χρήση της ιστοσελίδας αποτελεί αυτόματα αποδοχή εκ μέρους των χρηστών των αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν.