Η αποστολή των προϊόντων μας πραγματοποιείται μέσω των ΕΛΤΑ courier ή μεταφορικής εταιρείας σε περίπτωση που το προϊόν έχει μεγάλο όγκο ή βάρος.

Τιμοκατάλογος κομίστρων με ΕΛΤΑ courier:

  • Για αποστολή σε όλη την Ελλάδα: 3.00€ έως 2 kg με ACS και ΕΛΤΑ Courier. Για κάθε επιπλέον κιλό 1.50€.
  • Για Δυσπρόσιτες περιοχές στην Ελλάδα: 6.50€ έως 2 kg με την ACS και 3.00€ έχω 2 kg με ΕΛΤΑ Courier . Για κάθε επιπλέον κιλό 1.50€.
  • Για αποστολή με αντικαταβολή για όλη την Ελλάδα: Επιπλέον χρέωση 2.00 € από τα προαναφερθέντα κόμιστρα.

Τιμοκατάλογος κομίστρων με Μεταφορικές εταιρείες:

Το κόστος τον μεταφορικών υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία μας.

Παρατηρήσεις:

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%. Οι τιμές αφορούν την αποστολή των προϊόντων μέσω των ΕΛΤΑ Courier, ACS Courier ή με Μεταφορική εταιρία ανάλογα με τον όγκο του δέματος.
Ο τιμοκατάλογος ισχύει για τις πρωτεύουσες νομών και αστικά κέντρα. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε δυσπρόσιτες περιοχές η αναγραφόμενες τιμές δεν ισχύουν. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις τιμές των κομίστρων .

Σε περίπτωση που οι ποσότητες των υλικών ξεπερνούν το βάρος των 4 kg επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές στις χρεώσεις των μεταφορικών. Οι τιμές των μεταφορικών αφορούν στην παράδοση επί πεζοδρομίου ή την παραλαβή από τη μεταφορική εταιρία, εξαρτώμενο πάντα από την περιοχή της έδρα σας.

Χρόνος παράδοσης: εντός πόλης (Θεσσαλονίκη) 1-2 ημέρες. Εκτός πόλης 2-4 ημέρες.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως τις 15:00 μ.μ. επεξεργάζονται αυθημερόν και αποστέλλονται την επομένη. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή, επεξεργάζονται Δευτέρα, όπως και κατά τις επίσημες αργίες την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Οι παραδόσεις προϊόντων γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή πρωινές ώρες, εκτός αργιών.

Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί να εκδοθεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας (Παρατηρήσεις) είτε με επικοινωνία μαζί μας. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με μεταφορική της δικής του επιλογής, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες 100€ και άνω (εκτός Δυσπρόσιτων περιοχών), εφόσον το βάρος της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα 2 Kg, σε όλη την Ελλάδα με αποστολή μέσω ΕΛΤΑ Courier μεταφορικής εταιρείας.

Σε περίπτωση που η χρέωση μεταφορικών είναι λανθασμένη, την διορθώνουμε και σας ενημερώνουμε.